Hyper van de inspiratie, maar nog geen caravan? Over een maandje organiseert de ANWB een gebruikte caravan (en vouwwagen) beurs in Zeewolde. En het leuke is: wij zijn er ook. Niet om te (ver)kopen, maar om te inspireren. We staan er met de caravan van Marian en we zullen ter plekke de nieuwste inspiratiekaarten uitdelen en hopelijk ook bijkletsen met (aanstaande) Caravanity fans! Marian zal zelf ook af en toe aanwezig zijn. Ze is interieurstylist, dus als ze er is en je hebt vragen… een brutaal mens heeft de halve wereld.

Wat je wilt weten:

Data: 5 en 6 oktober van 10.00 – 17.00 uur

Toegang: gratis!

Locatie: Dasselaarsweg 1, 3896 LT, Zeewolde

Caravan kopen / verkopen: neem even contact op met de ANWB via 088-2695070 of stuur ze een mailtje.

Heel fijn: alle caravans die verkocht worden, zijn gecheckt door de ANWB keurmeesters. Dus dat biedt extra zekerheid!

Tot de 5e of de 6e!