Ja, hoe leuk is dit! Anuschka van Hipaholic heeft te-gek inpakpapier ontworpen waar je je vaderdagcadeautje mee in kunt pakken. Misschien heb je meerdere prints nodig om je cadeautje in te pakken, maar oh boy, oh boy, wat zal jouw vent of vader blij zijn met dit portie kampeer-vreugde! Onderstaand hebben we ook nog een paar hele goede cadeausuggesties voor je, dus klik en print voor het cadeaupapier en klik en koop voor het cadeautje. En klaar is Kees!

campingfreeprint_kado1

Wat betreft de cadeaus…. Ladies, laten we in onze gestipte, gebloemde, roze en met tierlantijnen versierde caravans vooral niet vergeten dat mannen, mannen zijn en van mannen-dingen houden. Dus ‘choose your battles wisely’, helemaal met Vaderdag! Met deze cadeaus maak je ze zeker blij.

vaderdagcadeaus

1. Hét Caravanity boek is natuurlijk dé aanrader voor vaderdag 2014. Doe het kekke papiertje van hipaholic eromheen en voor een luttele €17,50 heb je een knal cadeau. Leuk voor je wederhelft of voor je eigen vader!

2. In de categorie ‘gadgets’, een te gekke iPad houder voor in de caravan, waarop jullie gezellig ’s avonds een filmpje kijken. €99,95

3. Een goed stuk vlees op de bap, maakt menig man erg blij. Met deze BBQ set van Cobb heeft hij zijn eigen luxe set vleesomdraaiers. €49,- bij Fonq.

4. Weigert manlief de caravan in te stappen? Verleid hem met dit high tech speeltje en wat groovy moves IN de caravan. Wedden dat hij zo om is? Sonos Play €199,- bij BCC, inclusief een half jaar gratis Google Play!

5. Vuur, ook al zo’n mannelijk ding, of generaliseer ik nu echt te veel? Anyway, als jouw man ook zo’n fikkie stokert is als de mijne, dan is dit draagbare vuurtje een schot in de roos. €35,75 bij mijn vrienden van urbans and indians.

6. Een lekker espresso’tje voor meneer. Met deze koffiemaker zet je in een handomdraai zes straffe bakkies voor  €27,90.