Een persoonlijke blogpost om drie gigantische feestweken aan te kondigen. Met elke dag een nieuw cadeau om weg te geven! Lees mee…

*** Inmiddels zijn de feestweken alweer voorbij en hebben we veel Caravanity vrienden blij kunnen maken met een leuk cadeau ***

Dit keer geen gave caravan of rete handige DIY tips, maar een persoonlijke post want Caravanity bestaat deze maand 5 jaar! Vijf jaar. Dat had ik nooit gedacht toen wij de caravan van mijn schoonouders overnamen. Wekenlang zocht ik naar inspiratie en tips, maar nergens vond ik het. Dus toen ik met een roller over al dat houtfineer ging, had ik kwastvrees. Ik kon niet meer terug. Maar gelukkig kwam het goed, al duurde het in totaal bijna 2,5 jaar voor ‘ie echt af was. En toen bedacht ik dat het tijd was voor een kleiner exemplaar (zie hier en hier). Best bizar, als ik er zo op terugkijk :-).

Caravanity1

Vijf jaar Caravanity

Anyway… al dat gedoe met die caravans leidde wel tot een geinige hobby. Ik noemde het Caravanity en voor ik het wist was het eigenlijk geen hobby meer. Naast mijn -praktische full time- baan, onderhield ik de website, de talloze mails, schreef vier boeken met een totale oplage van bijna 20.000 (best trots), kookte ik live (trillend) bij MaxTV, kreeg ik Albert Verlinde aan mijn zijde bij RTL Boulevard, verschenen er in praktisch alle bladen en kranten artikelen over de hippe caravan en komt er nog voor deze zomervakantie een echte Caravanity lamp op de markt én een nieuwe website. Een giga uit de kluiten gewassen bijzonder leuke hobby, dat is Caravanity geworden.

Thanks!

Dat heb ik natuurlijk deels aan mijn eigen inzet te danken, maar vooral ook aan de Caravanity friends. Jullie blijven de leukste caravans, campers en buitenhuisjes toesturen, geven tips om te delen met andere pimpers en jullie blijven bijna allemaal Caravanity volgen. Ook als je sleurhut een sleurpaleis is geworden. En daar wil ik jullie voor bedanken!

Daarom heb ik alle bedrijven benaderd die zich op wat voor manier ook betrokken voelen bij Caravanity, en gevraagd of ze een cadeautje hebben voor mij, om weg te geven aan jullie. Ik hoopte een week lang cadeaus uit te kunnen delen als een soort Oprah Winfrey. Maar dat wordt niet een week. Niet twee weken. Maar drie weken!!! Zoveel leuke cadeaus heb ik gekregen. En dan heb ik het niet over een setje wasknijpers! Gesigneerde boeken, een coole hulla-pop voor op je dashboard, weekendjes weg, een week weg, onderhoud van je caravan, bestickering van je caravan, een trap-luifel, windscherm, een nieuwe caravan-vloer en nog heel veel meer. Dat niveau. Tel daarbij op dat ik deze week 40 word en dat het dus dubbel zo leuk is om al die cadeaus weg te geven. BAMMMM!

De komende weken dus ‘helaas’ geen kekke caravan interieurs, maar alleen cadeautjes, cadeautjes en nog eens cadeautjes. Meedoen is overigens simpel. Geef je op voor de Caravanity nieuwsbrief én een leuke reactie onder de blogpost van het cadeau, of op Facebook/Instagram. C’est ca. De volgende ochtend trek ik al een winnaar en gaan we door naar het volgende cadeau.

Tot slot

Ik hoop dat je Caravanity de komende jaren net zo blijft volgen (en daarmee steunen) als de afgelopen tijd, maar bovenal hoop ik dat je enorm veel plezier houdt in het klussen aan je caravan, camper of buitenhuisje en volop geniet van de vrijheid en het buitenleven dat jouw reispaleis je biedt.

Heel veel groeten,

Femke