Yesssss…. Happy Campers is naar de drukker! In dit nieuwste Caravanityboek passeren meer dan 40 bijzondere caravans, campers en andere kampeermiddelen -in al hun glorie- de revue. Van over de top gepimpt, tot stijlvol gedecoreerd en in ere hersteld. Van een 50 jaar oude caravan tot een betrekkelijk jonge sleurhut. Terwijl de eigenaren met trots vertellen over hun happy campers lifestyle, gluur jij naar binnen om te zien hoe het er allemaal uit ziet. Happy campers belooft je 256 pagina’s inspiratie, vrolijkheid en verwondering en heeft een hoog ‘wil-ik-ook’-gehalte. En… een hardcover!

RESERVEER HET BOEK HIER ALVAST

Afgelopen zomer (2017) ontstond het idee om een koffietafel-achtig boek te maken met de de tofste caravans en campers die we (fotografe en vriendin Marijn de Wijs, met wie ik dit boek maakte) konden vinden. Ook andere kampeermiddelen waren welkom. Dat hebben we geweten, want wij kregen meer dan 200 laaiend enthousiaste aanmeldingen. Wat een feest!

Toen de selectie eenmaal gemaakt was, moest iedereen komen opdraven naar de plekken die wij in gedachten hadden. Sommigen moesten van Friesland naar Brabant en anderen van Drenthe naar Noord-Holland. En we hebben zelfs caravans uit Duitsland en België! Natuurlijk ging er wel eens wat mis onderweg: een dakraam dat wegwaaide, een auto met drie uur durende pech in de stromende regen. Maar niemand klaagde. Sterkte nog: iedereen rolde enthousiast de auto uit.

We werkten knetterhard, maakten lange dagen, sliepen in bijzondere accommodaties op prachtige campings (De Lievelinge, Buitenland en De Lakens) en warmden ons op aan de lekkere koffie van camping Morgenrood toen we daar in de vrieskou stonden (waar wij overigens schitterende beelden schoten: herfst in het bos ten top). We hebben gelachen als een boer met kiespijn om de slagregens tijdens een shoot, telden onze zegeningen om de zonnestralen die doorbraken op een ijskoude winterdag en gingen zeer tevreden knock-out na het fotograferen van 16 caravans en campers in twee dagen.

En dan is het boek naar de drukker! Wat een moment. Het is geweldig leuk geworden: Casper nam de vormgeving weer op zich, het hele team van Kosmos Uitgevers leidde alles in goede banen en zorgde voor een kwaliteitsslag. Op 22 mei ligt er een 256 pagina dik boek met een hardcover, klaar om van te genieten of om inspiratie op te doen. Je kunt Happy Campers nu al reserveren in de shop, maar je kunt ‘m ook halen in de boekwinkel of kopen tijdens het Pimp je caravan-weekend op 26 mei in Schaijk. We zijn benieuwd wat je ervan vindt!

RESERVEER HET BOEK HIER ALVAST

Alvast even binnenkijken? Kijk maar mee…