De eerste twee edities waren zo’n enorm succes, dat organisatoren Benjo en Esther niet anders konden dan het organiseren van een 2018 editie. Met veel plezier presenteren zij dan ook het derde ‘Pimp je caravan-weekend’, bij charmecamping Hartje Groen van 25 t/m 27 mei 2018.

Net als vorig jaar kun je met je caravan blijven logeren (er zijn nog een paar plekjes over), maar ook kun je -alleen op zaterdag 26 mei- eindeloos veel inspiratie op doen. Bij heel veel gepimpte caravans mag je namelijk ongegeneerd naar binnen gluren en delen de eigenaren graag hun tips en tricks met jou.

Wil je blijven slapen?

Lijkt het je leuk om andere caravan-pimpers te ontmoeten, tips & tricks uit te wisselen, dan kun je met je -al dan niet- gepimpte caravan of camper terecht bij charmecamping ‘Hartje Groen’ in Schaijk. Helaas zijn de speciale Pimp velden helemaal vol, maar er zijn nog een paar plekjes op de camping. Er wordt van alles georganiseerd en je bepaalt zelf of de bezoekers op zaterdag bij jou binnen mogen kijken, of niet. Boeken? Wees er snel bij, want er zijn nog maar een paar plaatsjes over. Zie hier meer informatie.

 

Wil je alleen op bezoek komen?

Op zaterdag 26 mei tussen 11:00 en 17:00 uur kun je ongegeneerd gluren naar al dat moois dat er staat. Entree is gratis en er is een fantastisch leuk programma waar Caravanity ook deel van uit maakt. Zo lanceren we het nieuwe Caravanity boek rond een uur of 13.00 (YEAH!), wat natuurlijk al een feestje op zich is. Tevens kun je bij ons alle Caravanity boeken kopen en ook hebben we lekker veel Storm lampen bij ons. By the way: bij elk boek dat je koopt, krijg je een gratis Caravanity notitieboek en een super leuke tas! Cadeautje om het nieuwe boek te vieren :-).

Judith van Judidith.nl is aanwezig met haar opgeknapte camper en geeft miniclasses over onder andere het verven van je caravan. Maartje van Indehippekip.nl neemt het covermodel van het boek mee. Zij heeft meer dan 25 caravans opgeknapt en dus een schat aan ervaring. Doe er je voordeel mee. Ze verkoopt ter plekke haar leuke mokken en vintage bordjes.

En er is meer! Foodtrucks, leuke marktkramen met hippe kampeerspulletjes, live muziek en voor kinderen is er ook van alles te doen. Het volledige programma (dat regelmatig een update krijgt) vind je hier.

Ik hoop je op zaterdag 26 mei te zien!