Adverteren

Facts & figures

De website

Caravanity.nl bestaat sinds April 2012, dus inmiddels 8  jaar en in die jaren is Caravanity uitgegroeid van blog tot platform. Met maarliefst vijf boeken (verschenen bij Kosmos Uitgevers), een design stormlamp naar eigen ontwerp (ism QAZQA), veel samenwerkingen met grote en kleinere merken en Caravanity vrienden die elke keer weer terug komen voor inspiratie, tips of ongegeneerd ‘gluren bij de buren’.

Caravanity heeft in het hoogseizoen (maart-oktober) ongeveer 45.000 bezoeken. De pageviews liggen dan rond de 150.000 per maand. In het laagseizoen liggen de bezoekersaantallen rond de 20.000 per maand.

De socials

Op Facebook (12750 vrienden), Instagram (12700 volgers) en Pinterest (7300 volgers) is Caravanity uiteraard ook aanwezig.

De boeken

Caravanity boek: 3e druk: oktober 2015

In totaal zijn er reeds meer dan 5.000 boeken verkocht

Caravanity Camping kookboek: 6e druk: september 2017

In totaal zijn er 15.000 boeken verkocht

Caravanity Supertrips: 1e druk: april 2016

Caravanity vakantie notitieboek: 1e druk: juni 2016

Happy campers: 2e druk is in de maak

Doelgroep

Caravanity.nl richt zich vooral op ‘jonge’ mensen tussen de 30-50, omdat zij behoefte hebben aan kamperen op een leuke manier. Maar uiteraard is iedereen met creatieve caravan wensen/plannen meer dan welkom! Met Caravanity.nl willen we laten zien dat kamperen super leuk is, helemaal als je je huisje op wielen eigen hebt gemaakt.

Adverteren

Wil je graag adverteren op Caravanity? We kunnen van alles doen: display ads (bannering), content marketing, blogpost advertising, noem maar op. Neem contact op met Judith, dan kunnen we alle mogelijkheden bespreken. Bellen kan uiteraard ook: 06-43182324.

Ook als je graag met je camping op de camping-pagina wilt staan, stuur een mailtje en je ontvangt snel alle informatie..

Free publicity

We ontvangen graag persberichten. Als het bericht interessant is voor de bezoekers van Caravanity, dan zullen we zeker een blogpost wijden aan jouw product, dienst of bestemming. Mail je persbericht naar Judith.