Over Caravanity

Team Caravanity

portret-judith

Judith Miedema

Judith is caravan pimper in hart en nieren, en verzorgt sinds 2014 al talloze metamorfoses als Judidith. Ze weet dus als geen ander hoe je een caravan het beste van top tot teen aan kan pakken en voorziet Caravanity van allerlei inspirerende blogposts, klustips & -tricks.

portret-sharon

Sharon Konickx

Schreef in 2016 haar scriptie voor Caravanity en deed haar afstudeerzitting in een gepimpte caravan, midden op de campus van Fontys. Sharon is marketeer, en heeft daarnaast haar eigen copywritingbedrijfje Sjerrin. Schrijft met veel liefde blogposts en houdt de Caravanity website een beetje bij.

portret-charlotte

Charlotte Frank

Na groot succes in Nederland bleef Caravanity ook in Duitsland niet onopgemerkt. Vanaf september 2017 kwam ook Caravanity.de in de lucht, deze wordt helemaal vanuit Berlijn door Charlotte beheerd.

portret-femke

Femke Creemers

Femke is de oprichtster van Caravanity en heeft het platform eigenhandig gebracht naar wat het nu is. Femke is in oktober 2018 helaas overleden, maar kijkt in onze gedachte altijd nog een beetje mee ♥

Hoe het allemaal begon

De eerste kampeerkriebels kwamen bij Femke op het moment dat ze in 2011 besloot de caravan van haar schoonouders over te nemen. De Eriba Moving, een huuuuuge caravan uit 1998, was maar liefst 5,3 meter lang; met dissel en auto ervoor deden ze niet onder voor een vrachtwagen. Heel leuk, maar met zo’n caravan lijd je absoluut imago schade. Met moeite stapte ze over haar schaamte heen en besloot de vierkante doos op te vrolijken…

Na een intensieve zoektocht op internet naar inspiratie om de caravan te stylen, kwam Femke tot de conclusie dat er niet zoveel te vinden was. Alles wat ze kon vinden bewaarde ze zorgvuldig op Pinterest, waar ze al snel veelvuldig gerepind werden. Blijkbaar waren er meer mensen met hetzelfde idee, en besloot Femke in 2012 Caravanity op te richten.

Na enkele jaren werd Femke helaas ziek. Om ervoor te zorgen dat Caravanity zou blijven bestaan, heeft ze het blog overgedragen aan redactielid Judith. Sinds het overlijden van Femke in oktober 2018, zet zij zich met alle liefde in om Caravanity in de lucht te houden – ondertussen met de hulp van Charlotte en Sharon. Samen geven we kamperen kleur!

Contact

Inzendingen

Heb jij je caravan, camper, tent of vouwwagen gepimpt en wil je dat graag met ons delen? Vinden we heel leuk! Stuur gerust wat fotootjes naar [email protected], dan kijken wij of we deze kunnen gebruiken voor een blogpost of eervolle vermelding op de website.

Klusvragen

Heb je een specifieke DIY vraag en kun je het antwoord hierop niet terugvinden op de website? Stuur onze pimpguru Judith dan een mailtje via [email protected].

Advertorials & samenwerkingen

Caravanity bereikt maandelijks zo’n 40.000 kampeer- en caravanfans. We staan open voor advertenties en samenwerkingen met merken en bedrijven, mits die bij de identiteit van ons platform en de interesses van onze volgers passen. Mail voor meer informatie naar [email protected].

infographic facts figures