Over Caravanity

Team Caravanity

portret-judith

Judith Miedema

Judith is caravan pimper in hart en nieren, en verzorgt sinds 2014 al talloze metamorfoses als Judidith. Ze weet dus als geen ander hoe je een caravan het beste van top tot teen aan kan pakken en voorziet Caravanity van allerlei inspirerende blogposts, klustips & -tricks.

Sharon Konickx

Schreef in 2016 haar scriptie voor Caravanity en deed haar afstudeerzitting in een gepimpte caravan, midden op de campus van Fontys. Sharon is marketeer, en is daarnaast zelfstandig copywriter (Sjerrin). Schrijft met veel liefde blogposts en houdt de Caravanity website, social media en advertenties bij.

portret-charlotte

Charlotte Frank

Na groot succes in Nederland bleef Caravanity ook in Duitsland niet onopgemerkt. Vanaf september 2017 kwam ook Caravanity.de in de lucht, deze wordt helemaal vanuit Berlijn door Charlotte beheerd.

portret-femke

Femke Creemers

Femke is de oprichtster van Caravanity en heeft het platform eigenhandig gebracht naar wat het nu is. Femke is in oktober 2018 helaas overleden, maar kijkt in onze gedachte altijd nog een beetje mee ♥

Over Caravanity

De eerste kampeerkriebels kwamen bij Femke op het moment dat ze in 2011 besloot de caravan van haar schoonouders over te nemen. De Eriba Moving, een huuuuuge caravan uit 1998, was maar liefst 5,3 meter lang; met dissel en auto ervoor deden ze niet onder voor een vrachtwagen. Heel leuk, maar met zo’n caravan lijd je absoluut imago schade. Met moeite stapte ze over haar schaamte heen en besloot de vierkante doos op te vrolijken…

Na een intensieve zoektocht op internet naar inspiratie om de caravan te stylen, kwam Femke tot de conclusie dat er niet zoveel te vinden was. Alles wat ze kon vinden bewaarde ze zorgvuldig op Pinterest, waar ze al snel veelvuldig gerepind werden. Blijkbaar waren er meer mensen met hetzelfde idee, en besloot Femke in 2012 Caravanity op te richten.

Na enkele jaren werd Femke helaas ziek. Om ervoor te zorgen dat Caravanity zou blijven bestaan, heeft ze het blog overgedragen aan redactielid Judith. Sinds het overlijden van Femke in oktober 2018, zet zij zich met alle liefde in om Caravanity in de lucht te houden – ondertussen met de hulp van Charlotte en Sharon. Samen geven we kamperen kleur!