Gepimpte caravan kopen

Wekelijks krijgen we de vraag of we ook caravans verkopen. Er is heel veel moois te zien op Caravanity, maar… die zijn niet altijd van onszelf. Meestal zijn de creaties die je op ons blog ziet eigendom van trotse kampeerders die er zelf mee op uit gaan – dus helaas niet te koop of te huur. Sla je zelf liever niet aan het klussen, maar wil je liever een gepimpte caravan kopen met alles erop en eraan? Of heb je al een eigen caravan, maar weet je niet zo goed wat je ermee aan moet? De onderstaande ondernemers weten alles van af van caravans pimpen en gaan graag voor je aan de slag!

Zomergeluk

www.zomergeluk.com

Jolijn en Mischa vonden caravans maar degelijk en burgelijk. Daar moest verandering in komen. Ze kochten een Constructam en hebben deze volledig gepimpt. Een nieuwe hobby die bleef hangen… inmiddels zijn ze al vele caravans verder. ‘What you see is what you get’, want ze verzorgen het hele plaatje. Electra, gas, bekleding, nieuwe banden en… jawel hoor, zelfs het volledige interieur. Altijd in dezelfde bohemien en Ibizastijl. Helemaal instapklaar dus!

Glaravans

www.glaravans.com

Bij Glaravans brengen ze de caravans en kamperen naar een ander niveau. Ze geven oude caravans een nieuw, maar vertrouwd jasje. Met een nieuw onderstel en alle moderne snufjes van nu gecombineerd met de ‘look-and-feel’ uit het verleden maken ze een caravan volledig op maat, afgestemd op de wensen van de toekomstige kampeerders. Check naast hun indrukwekkende portfolio ook meteen de toffe (web)winkel.

Judidith

www.judidith.nl

Judith ken je hoogstwaarschijnlijk al van Caravanity, maar wist je dat ze met haar bedrijf Judidith old-timer caravans tot heuse reispaleizen omtovert? De caravans van Judidith kun je herkennen aan de frisse, vrolijke kleuren (de kans is klein dat je een exemplaar treft zonder Flexa Early Dew) en de mooie afgewerkte details. Judith werkt niet in opdracht maar levert af en toe een knalproject op, die dan (door middel van uitloting) wordt verkocht.

Keet&CRVN

www.keetencaravan.nl

Heb je al een caravan, maar is het niet helemaal jouw stijl? Als je je caravan wilt opknappen maar het niet zelf wilt doen kun je bij Keet &CRVN terecht. Jij bepaalt welk pakket, samen bepalen jullie de sfeer en dan gaan Astrid en Jolanda voor je aan de slag. Zit je pakket er niet bij? Dan is een afspraak op maat ook mogelijk – er is voor elk budget wel een restyle mogelijk. Ook voor een caravan die al af is kun je bij Keet&CRVN terecht.


Bouw of restyle jij caravans of campers op professioneel niveau en kunnen we jou ook aan dit lijstje toevoegen? Stuur dan een mail naar [email protected] om te informeren naar de mogelijkheden.