Het ideale kantoor van een zzp’er

Lang lang geleden kwam een oud-collega van mij al met het idee om niet meer aan vergaderruimtes te doen, maar gewoon met een bus bij klanten langs te gaan. We werkten bij een reclamebureau, dat zich richt op kinderen en jongerenmarketing, en hoe leuk zou het dan zijn als we onze klanten volledig kunnen onderdompelen in een bus (of caravan) die geïnspireerd is op deze doelgroep!

Het bleef helaas bij fantaseren, maar het is -en blijft- een briljant idee: je kantoor meenemen naar je klanten. Voor brainstormsessies (je hebt je hutje al bij je, nu nog naar de hei), vergaderen in een omgeving met de juiste vibes en uiteraard ook zelf werken vanuit je opgeknapte caravan.

Hierbij wat inspiratie voor het ideale kantoor van een zzp’er: een gepimpte kantoor-caravan!

Een doorkijkje van buiten naar de zithoek.

Alles strak in de lak en mooie studie- en inspiratieboeken in de kast.

En uiteraard een vergadertafel en lekkere wijntjes voor de vrijmi-borrel.

Bron