In de weer met plakfolie

Fair enough, heel warm word je waarschijnlijk niet van dit interieur. Maar inspiratie krijg je hopelijk wel, want dit is een super alternatief als je niet met een kwast en roller aan de slag wilt. De eigenaar van deze caravan gebruikte plakfolie om het interieur op te knappen.

Wanneer je plakfolie koopt, is er altijd een uitgebreide werkbeschrijving bij. Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik het echt een crime vindt om plakfolie mooi aan te brengen. Maar ik denk toch dat wij het binnenkort toch weer eens gaan proberen. Vooral omdat ons caravan interieur nog vrij nieuw is en ik hierdoor een beeeeetje aan kwast-angst lijdt…

Plakfolie kun je uiteraard halen bij de bekende doe-het-zelf winkels. Maar kijk ook eens rond op internet. De keus is hier veel groter dan in een gemiddelde winkel. Kijk maar eens bij Plakfoliewebshop. Wat dacht je bijvoorbeeld van sloophout? Of een cute retro printje of een schattig kantje?

Bron