Verf Tip van de Hippe Kip #1

Vanaf vandaag krijgen we met regelmaat een Gouden Tip van de Hippe Kip! Maartje Koning van In De Hippe Kip verhuurt en verkoopt volledig gerestylde caravans. Als er dus iemand ervaring heeft op het gebied van Caravanity, dan is het Maartje wel.

Gouden Tip van de Hippe Kip#1: verf!

1. In principe kun je alles verven, ook de buitenkant, als je een goede multi primer gebruikt en de ondergrond goed ontvet.

2. Verf de basis licht, dat werkt ruimtelijk. Een caravan is maar een kleine ruimte en het wordt al snel te druk als je veel donkere kleuren gaat gebruiken.

3. Weet je niet welke kleurencombinaties je wilt gebruiken? Kijk eens hier voor ideeën.

Tot slot: durf! Is de kleur niet goed? Dan ga je er gewoon nog een keer overheen!

Noot vanuit Caravanity: als je ondanks bovenstaande tips, nog steeds kwast-angst hebt, dan snappen wij dat helemaal (we hebben er zelf ook last van). Ga op pad met je caravan, neem kleurstaaltjes mee en bedenk in de caravan hoe je het aan wilt pakken. Bedenk ook dat het opknappen van je caravan niet in twee weken hoeft te gebeuren. Het mag ook een maanden-project worden (zoals bij ons ook het geval is). Op deze manier kun je rustig van je kwast-angst afkomen! We zijn benieuwd naar het resultaat!

Hier een paar frisse ‘na’-foto’s van de Kippen van Maartje.