Een nieuwe blik op vinyl

Vloeren zijn een van de meest gezichtsbepalende punten in een caravan. En heeeeel vreemd: des te lelijker, des te meer ‘ie opvalt. Natuurlijk kun je de vloer eruit halen en er een nieuwe vinyl vloertje inleggen. Maar dat is best een gedoe. Je moet alles op maat snijden of je moet alles uit je caravan halen en hem dan in zijn geheel leggen.

Een goed alternatief zijn vinyl tegels. We posten er al eerder over, als je de tegels niet in een gebruikelijk verband legt, dan kan het een heel speels effect hebben. Ook bij doodgewone vinyl tegels (effen kleuren of houtstructuurtje) die je bij de Praxis, Gamma, Kwantum of andere DHZ-zaak haalt. Je kunt de tegels stuk voor stuk leggen en daar waar nodig, knip of snij je bij. Er zijn zelfs zelfklevende vinyl vloertegels. Easy does it!

Maar er is nog meer te koop! Check deze hippe vloertjes eens:

Deze zelfklevende vinyl vloertegels haal je hier.

Of je gaat aan de slag met het modulaire systeem van Modularity. Hiermee kun je zelf je patroon samenstellen uit talloze verschillende vinyl tegels. Té leuk, maar nadeel is wel dat je ze in Amerika moet bestellen. Hou dus rekening met extra verzend- en douane kosten!