Oogjes dicht, snaveltjes toe

Op vakantie wil je nog wel eens van die heerlijke luie dagen hebben. Boekje, zonnebril, vino’tje erbij. Dan wil je natuurlijk niet rechtop in een gewone stoel zitten, dan wil je hangen. Lekker hangen. Tot het moment komt dat je je ogen bijna niet open kan houden. Je legt je boek op je buik en doet een fantastische middag dut.

Hier een paar suggesties voor strandstoelen, die ik tegenkwam toen ik mij aan het oriënteren was. Heb nog geen knoop doorgehakt over onze eigen keuze… moeilijk hoor!

   

Allemaal verkrijgbaar bij een Belgische strandstoelen shop en ook voor een redelijke prijs (zo’n 70 euro). Let wel op de hoooooge verzendkosten!

 

Deze strandstoelen zijn heel speciaal: ze worden gemaakt van oude zeildoeken. Super leuk om te combineren met andere artikelen van ze. Een nadeel: ze zijn niet goedkoop. Vanaf zo’n €180,- is ‘ie van jou (en dan moet het pakketje nog wel vanuit Engeland verscheept worden).

Naast België en Engeland, kun je natuurlijk ook gewoon in Nederland terecht voor blitse strandstoeltjes, en wel bij Take2Design. Zij hebben naast mooie basic strandstoelen, ook speciale afbeeldingen die ze erop printen. Voor €95,- heb je dan iets heel speciaals in huis.

Dan tot slot nog een heel aantrekkelijk alternatief: Marktplaats! Voor nog geen twee tientjes haal je prachtige retro exemplaren van het internet. Indien nodig zet je er een nieuw stofje omheen en heb je iets heel speciaals, tegen een heel strak prijsje!