Het Caravanity Kamperium

Ik schreef er al eerder over: Caravanity krijgt een eigen label. Een super spannende stap. Want wat drie jaar geleden begon met de giga grote witte sleurhut van mijn schoonouders, is inmiddels uitgegroeid tot een ‘kamperium’ ;-). Maandelijks zo rond de 35.000 enthousiaste bezoekers, twee boeken en nu dan ook een eigen label. Hieronder vind je een paar productfoto’s, maar de volledige collectie vind je hier.

Het idee is simpel: ik begin klein met een selectief aantal producten en een dessin dat verkrijgbaar is in verschillende kleurstellingen, die op verzoek worden geproduceerd. Elk product wordt dus speciaal voor jou gemaakt. Op basis van jullie enthousiasme en vraag, breid ik het label uit.

Mijn vraag aan jou:

* wat voor producten zie jij graag terug in de Caravanity-Shop?

* wat vind je van het huidige dessin?

Ik ben enorm benieuwd naar je reactie en hoop van je te horen. Ook opbouwende kritiek is van harte welkom! Je kunt reageren per mail of een berichtje achterlaten op Facebook of onderin deze post.

Caravanity_strandstoel Caravanity_stoel_kussens

Caravanity_dekbedovertrek