Vintage CaraFun

Als je last minute of voor het naseizoen nog een te gekke vakantie wilt boeken, (of als je het caravannen eerst eens wilt proberen voor je tot aanschaf over gaat) dan zijn deze kekke retro caravans de tip van deze zomer! Volledig gepimpte caravans en geheel in sixties en seventies stijl.

Kies je voor de fotogenieke en o zo zoete Cherry Berry?

            

Of ga je rete retro met Cookie Dew (klinkt als een lekker ijsje trouwens!)?

 

 

Je kunt deze beauties huren voor een weekend, midweek of een week. Je hangt je caravan, zonder rijbewijs E, achter je auto en weg ben je. Ben je met een groter gezelschap? Overweeg dan om er een campertje bij te huren, uiteraard ook volledig vintage gestyled.

Bijna net zo leuk als de caravans is wel dat je nu 10% korting krijgt als je een Vintage Carafan huurt. Vermeld bij je boeking dat je via Caravanity komt!

Heb je zelf een caravan en wil je ‘m ook zo hebben, dan kun je Vintage Carafan gewoon een belletje geven. Zij kunnen je absoluut verder helpen!