De caravan van… Jojanneke

Da’s nog eens leuk terug komen van vakantie: een mailbox vol met enthousiaste reacties over Caravanity en zelfs een aantal berichten met metamorfoses van caravans door Caravanity-lezers! Jojanneke mailt ons dat ze haar Burstner uit ’88 in één week heeft omgetoverd tot een zeer charmant huisje.

De caravan is al acht jaar in het bezit van haar gezin en ze bezochten er al veel kleine familiecampings mee. En al een tijdje kriebelde het… de caravan mocht wel eens een opknapbeurt krijgen. Maar, zoals dat gaat, eenmaal thuis verdween de caravan naar de opslag en vergat ze haar pimp-plannen.

Tot dit jaar… Na het lezen van het artikel over indehippekip.nl in Glamping Magazine van de ANWB, moest het gebeuren! Dezelfde avond werd het behang uitgezocht en de volgende dag stond ze voor dag en dauw in de klusmarkt voor alle benodigde materialen. Het schuren, primeren, verven, behangen en naaien kon beginnen. Jojanneke had het tempo er goed inzitten (herkenbaar) en knapte de caravan in een week op, inclusief nieuwe vloer! Missie geslaagd, vinden wij!

Heb jij ook je caravan opgeknapt? Stuur ons een mailtje met foto’s, dat vinden we hartstikke leuk!

 

Een super frisse caravan!

 

Een doorkijkje naar de kleine zithoek. Toen de kinderen kleiner waren sliepen ze hier samen in een zelfgebouwd stapelbed!

 

Mooi, zo’n donkere vloer… En een blik in de badkamer.

En het beestje van buiten: een Burstner uit ’88.

Gerelateerde berichten