De befaamde witte basis

In zoveel posts op Caravanity hebben we het over de befaamde witte basis. En ik weet het, het is best spannend om die kwast door je caravan heen te jagen. Vooral als je caravan net een tikkie meer kostte en toch echt een opfrisbeurt nodig heeft. Kwast-angst, noem ik dat. En ja, ik leed en lijdt er ook aan. De helft van onze caravan is inmiddels gewit, maar de andere helft… pfffft. Ik zou het nu wel durven, maar het zo on-ge-lo-fe-lijk veel werk. Ik beloof dat ik komende lente spuitverf ga proberen. Wie weet is dat wel de oplossing. Ik hou jullie op de hoogte.

Anyway, die witte basis… Judith Kerssens mailde mij een tijdje terug over hun project: een Knaus Sudwind uit ’78. Ze zijn er drie maanden mee bezig geweest om hun tweede huis op wielen te pimpen. En het resultaat mag er echt zijn. De witte basis maakt de caravan zoveel ruimer en frisser.
Judith vertelt ook nog dat ze er sinds mei drie keer mee op pad zijn geweest, oa naar Italië. Ondanks het ‘degelijke imago’ (en dat verwoord Judith erg netjes, daar kan ik een voorbeeld aan nemen) van de caravan, vond ze het heel speciaal om met hun eigen caravan op pad te gaan. Ik denk dat Judith hier de spijker op z’n kop slaat. Het is ook echt speciaal om met je eigen hutje, waar je zoveel noeste arbeid in hebt zitten, te trekken…

 

     

Gerelateerde berichten