Niet Storen

Jee, bijna copy paste van de eerdere caravan waar ik een post aan wijdde. Alleen de basiskleur is anders. Blauw dit keer. Maar de Engelse roosjes, Engelse vlag, de stippenbekleding… het is precies hetzelfde. Lekker tuttig. Met de nadruk op lekker.

Waarom ik de caravan wilde laten zien, is het enorme windscherm dat om de caravan heen geplaatst is. Nu wil ik niet zeggen dat we ineens allemaal met zo’n enorm windscherm onze privacy moeten waarborgen, maar er is wel veel te zeggen voor een windscherm. Het werkt drempelverhogend voor mede campinggasten die op vakantie gaan om nieuwe mensen te leren kennen, terwijl jij net even lekker ‘me-time’ hebt. Ik wil maar zeggen dat zo’n ding stiekem best handig kan zijn.

Je kunt ‘m zelf maken met allemaal verschillende lappen, maar je kunt ‘m natuurlijk ook gewoon in de winkel halen. Ik zal binnenkort eens een post wijden aan de leukste windschermen. Of… ‘Do Not Disturb’-schermen.

                 

 

Bron