Roze Randjes van Valentine

Omdat ze het houtwerk schilderde, kreeg ze de halve wereld over zich heen. Want ja, we hebben het hier wel over een De Reu Casbah uit 1967. En ik snap dat an sich wel, want alle retro caravan liefhebbers die dit lezen, zullen stik jaloers zijn op het houtwerk, alle originele details én de dito bekleding!

Maar de andere halve wereld zal het met Valentine eens zijn: het is een lekkere frisse caravan geworden. En ook niet onbelangrijk: het was de enige manier om haar man ‘iets’ enthousiaster te krijgen om De Reu ook daadwerkelijk te sleuren.

Valentine koos voor wit en roze. Wit vanwege het ‘witte basis pleidooi‘ en roze om haar dochtertje te bekoren. Hoewel Valentine tevreden is met het resultaat zou ze de volgende keer wel een paar dingen anders doen. Zo zijn de gordijntjes net te donker en was de verf voor de roze randjes niet kwalitatief genoeg. Deze zomer gaat ze ook nog aan de slag met de buitenkant, want deze heeft dringend een nieuwe laklaag nodig.

Ik vind de caravan hartstikke lief geworden en ik ben erg benieuwd naar het resultaat van de buitenkant van de caravan!

Caravan voor

De kleine living voor & na:

Bovenkastjes voor Lange bank na

De keuken. Voor & na:

Zithoek voor

caravan opknappen 2 Keuken open na

De grote ‘living’. Voor & na:

Kast en zithoek voor Caravan opknappen 3 Caravan opknappen