Pompoms aan de gordijnen

Knausjes zijn volgens mij even populair als Kippetjes aan het worden. Ik krijg ze steeds vaker door jullie toegestuurd. Het Knausje heeft ook een leuke vorm, doet een beetje retro aan. Misschien is dat de reden voor de populariteit?

Anyway, dit Knausje is van Patricia. Na jaren van zeuren, heeft ze manlief eindelijk zover gekregen om een caravan aan te schaffen. Inmiddels is hij helemaal om en geniet er zelfs van!

Patricia had een goed team om zich heen om haar te helpen met de metamorfose. Haar schoonzus maakte de super leuke gordijntjes met pompoms eraan. Om de kosten zo laag mogelijk te houden, hebben ze vrijwel alles van de rommelmarkt of kringloop gehaald. De gordijnen zijn dan ook tweedehands en de lampenkampjes werden opnieuw gestoffeerd met een couponnetje.  Grote uitzondering vormt natuurlijk het PIP behang. Een prachtige eyecatcher, die haar man keurig tegen de wanden plakte. PiP behang haal je hier.

De buitenkant van de caravan werd overigens versierd met fietsstickers. Patricia laat wel weten dat deze stickers niet kleurvast zijn. Ze zijn dus wat verkleurd in het zonnetje.

Maar toch… wat een schatje he?

kleine zithoek caravan 2 Kleine zithoek caravan caravan blauwe gordijnen_1  Zithoek caravan_1

keukentje caravan Caravan buitenkant stickers

Alles van Pip Studio