Tip van de Dag: Hamam-doeken

Ik was gisteren gericht op zoek op internet naar een cadeautje en misschien herken je het wel, voor je het weet zit je op de leukste websites en ben je officieel aan het WILF-en (What was I Looking For?). Ik stuitte op een website met prachtige vloerkleden uit Moldavië. Ik ben om, nu Thomas nog. Maar hoe kwam ik erop? Omdat ik zocht naar van die fijne hamam-doeken. Die verkopen ze daar namelijk ook. Ik vind die hamam-doeken al een tijd erg leuk. Ze zijn niet zo zwaar en dik als strand handdoeken, je kunt je er prima mee afdrogen, je kunt er oneindig veel in je tas stoppen omdat ze zo dun zijn. En… 1000 x handiger op de camping, dan die dikke handdoeken die maar niet willen drogen bij een beetje vochtig weer. Extra bonus: ze zijn mooi en je kunt ze in alle kleurtjes krijgen (mix & match). Dat maakt een zeer leuk cadeautje voor vriendinnen! En voor jezelf natuurlijk ook.

Schermafbeelding 2013-10-09 om 11.27.10

Maar goed: ik wilde er een kopen als cadeautje. Maar nu hebben ze een hele mooie aanbieding: koop vier hamam-doeken en krijg de vijfde gratis als je je aankoop op facebook of twitter deelt. Ben nu in een klap klaar voor de komende verjaardagen van vriendinnen en ik hou er zelf twee voor in de caravan. Tip van de dag dus: 5 hamam-doeken voor €50,- bij de Rozenkelim.nl (en vergaap je ook meteen even aan die schitterende kelims)!

Schermafbeelding 2013-10-09 om 11.26.37