Komend jaar staan er twee belangrijke privé momenten op de planning. Mijn broer gaat trouwen en Thomas’ zijn beste jeugdvriend. Nu hoef ik voor beiden geen vrijgezellen te organiseren, maar ohhhhh wat zou een dit leuk zijn voor mijn schoonzus. Vooral omdat die lieverd zojuist nog in haar Sint gedicht aan mij rijmde:

“Deze Sint krijg je echt niet in een sleurhut

Want dat lijkt mij nou echt heel (ahum) …”

De verwachting is natuurlijk een fashionable feestje op hakken. Maar in plaats daarvan zou ik haar graag minimaal één hele dag met high heels, macarons, petit fours en champagne op de camping zetten. Hahaha, een beetje kietelen mag best, toch? En trouwens, als ik het zou doen zoals hieronder, weet ik zeker dat ze het stiekem toch leuk vindt. Talking about guilty pleasures 🙂

This year two important happenings are on my agenda: my brother is getting married and so is Thomas’ best friend. I would love to organise a bachelorette for my sister in law (to be), especially because she recently wrote me a poet for Sinterklaas (Dutch Santa), which said that she really hates caravans. I would love to lock her up in a caravan with high heels, macarons, petit fours and champagne and have a great camping party later on. Haha, a bit of teasing is allowed, right? And besides, if I would do it the way below, she would definately love it after all. Talking about guilty pleasures 🙂

Vrijgezellen feestje in een caravan
Vrijgezellenfeestje caravan camping
Vrijgezellen in een caravan
Vrijgezellen camping

Bron