I Love Caravan Makeovers

Oh boy, heb ik even een hoop fantastische caravan pics voor jou! Rhonna, een Amerikaanse creatieve duizendpoot, heeft een geweldige website met een enorme hoeveelheid inspiratie om creatief bezig te zijn. Echt, je blijft overal op klikken!

Naast haar werk als designer, heeft ze vorig jaar een vintage Shasta caravan onder handen genomen. En hoe! De makeover van haar caravan is fantastisch. En zeg nou zelf, wie is er niet gek op een paar heerlijke voor- en na serie?

Oh boy, have I got some great caravan pics for you! Rhonna, an American creative chica, has a great website with an enormous amount of inspiration to get you creativity going for ages! Serious, you just keep clicking! Besides her work as a designer (which is obvious if you take a peek at her website), she totally revamped and restyled her vintage Shasta trailer. Check out these great pics!

Kijk eerst even mee naar de voor&na plaatjes:

5BeforeAfter_DazeyVintageTrailerRefurb_RhonnaFarrer  7BeforeAfter_DazeyVintageTrailerRefurb_RhonnaFarrer3BeforeAfter_DazeyVintageTrailerRefurb_RhonnaFarrer 4BeforeAfter_DazeyVintageTrailerRefurb_RhonnaFarrer 6BeforeAfter_DazeyVintageTrailerRefurb_RhonnaFarrer

 

Dan de buitenkant

The outside

VintageTrailerRefurb_Before1_RhonnaFarrer+copy  VintageTrailerRefurb_After1_RhonnaFarrer+copy

VintageTrailerRefurb_After2_RhonnaFarrer+copy

En… zwijmel, zijmel, kijk nu maar eens goed naar deze heerlijke platen. Té knus!

Ohh… start swooning with these pics. Too cute, too cosy!

topbunk_TheDazey_VintageTrailerRefurb_RhonnaFarrer  CreativeCorner_TheDazey_VintageTrailerRefurb_RhonnaFarrer

Sofa_TheDazey_VintageTrailerRefurb_RhonnaFarrer  Kitchen_TheDazey_VintageTrailerRefurb_RhonnaFarrer ChalkboardFridge_TheDazey_VintageTrailerRefurb_RhonnaFarrer  dinettebed_TheDazey_VintageTrailerRefurb_RhonnaFarrer Joy_TheDazey_VintageTrailerRefurb_RhonnaFarrer  VintageLoveLetters_TheDazey_VintageTrailerRefurb_RhonnaFarrer