American Makeover

Allereerst: gelukkig nieuwjaar! Ik hoop dat je een fantastisch jaar tegemoet gaat. Voor Caravanity staat er in elk geval veel op de planning. We starten een PR campagne om Caravanity meer bekendheid te geven en in mei komt het Caravanity boek uit! Ik ben inmiddels druk bezig met de voorbereidingen voor het boek en ik ben er helemaal hyper van. Het wordt zoooo leuk. Althans, dat vind ik. Ik hoop dat jullie dat in mei ook vinden en ‘en masse’ het boek kopen. Een van de dingen die ik ga doen voor het boek is mijn eigen caravan flink onder handen nemen. Want na het zien van al die juweeltjes die ik toegestuurd krijg door jullie, valt onze caravan inmiddels een beetje in het niet. Whoop whoop, aan de slag dus. En dat in de winter. Gelukkig is het mooi weer!

In dit seizoen zijn weinig mensen bezig met het opknappen van hun caravan. En da’s toch jammer, want daardoor krijg ik minder gerestylde caravans toegestuurd en kan ik dus minder caravans met jullie delen. Heb je je caravan nog niet gedeeld met mij? Hou je alsjeblieft niet in, want niet alleen ik vind het onwijs leuk om je makeover te bewonderen, ook alle Caravanity fans!

Om toch de Caravanity-behoefte te stillen, tover ik een paar caravans van overzee uit de hoge hoed. Deze ‘American makeover’ is bijvoorbeeld van de Amerikaanse Michelle. Ze is fotografe en heeft zeker gevoel voor stijl! Ik vind het grijs-wit-zilver onwijs goed gekozen. Fris, rustig en door het oranje toch lekker pittig. Het behang voegt wel heel veel toe. Het maakt speelser en geeft een luxe gevoel. Enjoy!

Caravan makeover before

Caravan makeover after

Caravan makeover after 2

Caravan makeover after 3

Bron