Love Shack

Pascal kwam online dit juweeltje tegen en stuurde ‘m naar mij door. Behalve dat het natuurlijk een te gekke caravan is, deed het mij zo denken aan het nummer Love Shack van de B52’s. Ik heb het nummer onderin de post gezet, dus even op play drukken en lekker genieten van deze zonnige psychedeliche caravan uit Nieuw Zeeland! Enjoy…

P.s. Dansen mag.

bubbles-retro-artdeco-vintage-fibreglass-1972-oxford-concord-new-zealand-caravan-hil-mario-stapper-life-enjoyers-wanaka-freedom-camping-the-flying-tortoise  bubbles-retro-artdeco-vintage-fibreglass-1972-oxford-concord-new-zealand-caravan-hil-mario-stapper-life-enjoyers-wanaka-freedom-camping-the-flying-tortoise-005  bubbles-retro-artdeco-vintage-fibreglass-1972-oxford-concord-new-zealand-caravan-hil-mario-stapper-life-enjoyers-wanaka-freedom-camping-the-flying-tortoise-002  bubbles-retro-artdeco-vintage-fibreglass-1972-oxford-concord-new-zealand-caravan-hil-mario-stapper-life-enjoyers-wanaka-freedom-camping-the-flying-tortoise-004

Bron