Blommig Kippetje

Sarah Smulders en haar vriend gingen vol enthousiasme aan de slag met hun blommige Kip caravan. Manlief zorgde voor een grondige verbouwing (check het stapelbed van de kids maar eens) en zij zorgde voor de gezelligheid. En niet alleen de caravan werd aangepakt, ook de voortent is helemaal klaar voor een flinke dosis campinggeluk.

En terwijl ik dit schrijf bedenk ik mij dat het eigenlijk best idioot is wat we met z’n allen aan het doen zijn. We zorgen dat het binnen zo gezellig is, terwijl je juist buiten wilt zijn op je vakantie… mmm… dat inzicht druk ik snel de kop in.  We gaan gewoon door met onze Hippe Caravan Revolutie :-).

vrolijke caravan 9 vrolijke caravn 4 vrolijke caravan 5

 image vrolijke caravan 8

vrolijke caravan1 vrolijke caravan 7 vrolijke caravan 10 vrolijke caravan 2 vrolijke caravan 3