Rood met witte stippen

Het contrast had gewoon niet groter gekund, wat een metamorfose! De voorfoto’s lijken wel zwart-wit… Annuska Stolk vertelt:

“Ik moet eerlijk bekennen dat het woord kamperen tot voor kort niet in mijn vocabulaire voorkwam. Maar als je dochter tijdens de zomervakantie in een prachtig appartement in Italië zegt dat ze wenste dat ze een vriendje had om te spelen. Ook waren we bij vrienden op bezoek op camping de Berenkuil en daar vertelde ze dat ze er voor altijd wilde blijven, dan kun je dat niet negeren. Volgens mijn man David en Julia moest er in 2014 gekampeerd worden en wel op de Berenkuil in Grolloo. Ik ging akkoord maar dan moest er wel een caravan komen.
Op en regenachtige dag arriveerde mijn man en mijn vader met de Kip de Luxe. Volgens mijn vader zag hij er nog prachtig uit er hoefde niets aan te gebeuren….. Ik dacht daar echter wat anders over.
Ik volg Caravanity al geruime tijd en ben geïnspireerd geraakt door de prachtige caravans die op de site staan. Die van mijn vriendin Annemarie staat er ook op. Die is ook prachtig dus ik dacht: wat zij kan, kan ik ook. Omdat ik alleen op zondag en soms op zaterdag tijd heb om te klussen heeft het pimpen even geduurd, maar een week voordat we de caravan op onze seizoensplek op de Berenkuil mochten installeren was hij klaar.
Ik heb de caravan eerst helemaal in de witte primer gezet daarna twee keer afgelakt met matte verf. Op de vloer liggen geblokte plaktegels van de Kwantum die erg makkelijk op maat te knippen zijn. De vloertjes van de onderkasten heb ik ook gedaan. Je weet maar nooit wie er in kijkt. In mijn drang naar perfectie heb ik zelfs de binnenkant van de kastjes gepimpt. De gordijnen en de kussenhoezen zijn door mijn moeder genaaid. Het behang is restanten van de kamer van onze dochter Julia. Ik mag niet vergeten te vermelden dat mijn vader de gehele buitenkant van de caravan heeft opgeknapt. Nieuwe stripjes er op, de letters KIP er opnieuw opgeplakt. Hij vond het zelfs een beetje jammer dat ons huisje richting Grolloo ging.
Zoals je ziet kunnen we onze dochter geen groter plezier doen dan elk weekend naar de camping te verkassen. In ons drukke bestaan een prima manier om te onthaasten. Nu hopen op een zonnig seizoen.”

voor foto caravan 2 roze met stippen caravan 2

voor foto caravan roze met stippen caravan 3 roze met witte stippen 1

En een blik op de tweede zithoek

voor foto caravan 3 hoekje caravan rood wit roze

voor foto caravan zitgedeelte  zitplaats rood wit roze caravan   rood wit stippen caravan bed