De Boshut-Caravan

Ik weet niet of je dit herkent, maar als ik een soortgelijke caravan als die van mij zie, dan kan ik niet stoppen met kijken naar alle plaatjes. ‘Hoe hebben zij dit gedaan, oh, dat zit anders dan bij ons, jee wat is dat hefdakje nog mooi zeg, mmm…misschien toch alle kastjes schilderen’, en zo gaat het door. Deze Eriba Troll uit 1988 van Esther Kluver lijkt verrekkes veel op mijn Eribaatje (Triton uit 1977) en ik heb dan ook heeeeerlijk gekeken naar haar plaatje van een caravan!

Esther kocht de Troll om mee naar festivals te gaan. Het liefste wilde ze de caravan in felle kleurtjes opknappen, maar haar vriend wilde een rustigere sfeer. Volledig geïnspireerd door de originele bekleding, vloer en wandbekleding, koos Esther ervoor om de Troll een boshut-sfeer te geven. Check haar moodboard ook op Pinterest. Hoe leuk alle stippen, strepen, PiP-behangetjes ook zijn, ik vind dit super origineel en verfrissend. Knap om de oude stijl in ere te houden en deze aan te vullen met het bos thema. Echt een eigen stijl. I Like!

Volgend jaar wil Esther de buitenkant aanpakken. Kan niet wachten!

eriba troll opgeknapt bos eriba troll caravan slapen bos

Bos caravan eriba troll eriba troll bos caravan

eriba troll caravan opgeknapt bos eriba troll caravan bos