Filmpje: Stylingtips uit de hoge hoed!

Deze week is het Extreme Caravan Makeover week! Samen met urbans and indians en Telegraaf Vrouw Magazine toverden we caravan Willy om tot beauty en maakten we verschillende filmpjes, die tezamen een complete workshop caravan pimpen vormen. Doe je de hele week tegoed aan onze tips en tricks en alle caravan- en camper pimpelarij wordt een stuk makkelijker!

Dit derde filmpje staat in het teken van het stylen van je caravan. Voor je start met het halen van verf, bedenk je uiteraard eerst goed wat je wilt. Dat lijkt heel makkelijk, maar de praktijk wijst vaak anders uit. Linda Haest van urbans and indians, geeft je in dit filmpje heul veul tips over hoe je een gedegen plan van aanpak maakt. En ook hoe je -als je eindelijk mag beginnen met inrichten- op stijlvolle wijze de puntjes op de  ‘i’ kunt zetten met allerhande vakantievondsten! Tsja… knap hoor van Linda, ze tovert al deze wijsheden zomaar uit haar hoge hoed :-)!