Een familieproject

Anne Marie Boon knapte samen met haar HELE gezin de caravan op. Hoe bijzonder is dat! Samen bouwen aan je vakantiehuisje… Ze vertelt:

‘Eerst een tent….toen een vouwwagen….daarna wilde manlief een caravan! Maar…wat zijn ze foeilelijk! Toen bedachten we dat het pimpen weleens een leuk familieproject kon zijn. Terwijl er nog geen caravan was, konden moeder en dochters al wel een hele winter lang gaan haken voor de caravan die er vast komen zou. Toen de caravan eenmaal gekocht was, konden zij plannen uitwerken. Toen de caravan eenmaal uit de stalling was, werd door vader, moeder en dochters in 2 weken tijd de caravan gepimpt. Ieder kon er zijn eigen stempel op zetten. Goed voor de onderlinge band en geweldig leuk om zo samen te werken…. We zijn er trots op!’

Met z’n allen aan de klus

gezin klust aan caravan aan de slag

 

na foto caravan 4

Before & After

voor foto caravan na foto caravan 3

na foto caravan 6 na foto caravan

na foto caravan 5

na foto caraan 2