Girlie Girlie

Karin van de Voort  heeft een gigantische caravan. Ze heeft de caravan helemaal omgetoverd tot reispaleis. Alhoewel, reispaleis… de caravan heeft een vaste staanplaats, dus reizen doen ze er niet mee. Toen ze de caravan kochten zat er een grote rondzit in, deze hebben ze vrijwel direct omgebouwd tot een vast tweepersoons bed met lattenbodem. De voortent wordt daarom gebruikt om in te zitten. Verder schilderde Karin de hele binnenkant wit en kregen alle kastjes verschillende knopjes. In de badkamer hangt het vogelhuisjesbehang van Studio Ditte en de rest van de wanden is voorzien van leuk PiP behang.

Wat een hoop werk is hierin gaan zitten! En wat is ‘ie heerlijk girlie girlie geworden!

3  4

De rondzit die omgebouwd werd tot bed

7 8

Metamorfose van de keuken

20141018_123123

Doorkijkje vanuit het nieuwe bed, naar de ‘kinderslaapkamer’.

17 18

De kinderslaapkamer

20 22

De badkamer met kek behang

20140714_142713-1  1

De voortent en buitenkant van de caravan.