De december wannahaves!

Decembercadeau

Dit weekend begint de pret alweer! Sinterklaas. En dan kerst. En oud & nieuw en daarna kunnen we weer aftellen voor het kampeerseizoen begint. Maar laten we niet op de zaken vooruit lopen. First things first… bij deze in elk geval wat inspiratie! Ik ben benieuwd wie jij wat gaat geven!

1. Powerwinkel.nl stuurde mij laatst deze powerbank toe om te testen. Hij beviel erg goed en leent zich bij uitstek als decembercadeautje. Speciaal voor iedereen die -net als ik- geregeld met slechts één streepje batterij door het leven gaat of zonder elektra kampeert. Mini Pebble Powerbank voor €22,50 bij Powerwinkel.

2. Een prachtige draadloze geluidbox. In direct contact met je smart phone, draadloos en verpakt in een kek houten kistje. Voor op de camping, op het strand, in de tuin. Voor overal eigenlijk. Hebben. Hebben. Hebben. aGroove voor €69,- bij Urbans and Indians

3. Cynische campinghumor. Als je iemand kent die ervan houdt, dan mag dit cadeautje niet ontbreken. Gummbah op de camping voor €12,50 bij Bol.com

4. Een hele fijne organiser voor in de caravan. €6,99 bij Rosti Mepal Shop.

5. Een investering voor elke lange avond. Zomer of winter. Thuis of op de camping. Een prachtige handmade borrelplank voor €60,- van Zilverblauw.