Koddig Kippetje

Van zo’n koddig caravannetje begint toch iedereen te kirren? Ruth van Voorst de Boer overkwam hetzelfde afgelopen zomer. Ze stond met een tent op een Deense camping en zag het gemak waarmee caravaneigenaren de camping op kwamen rijden. Pootjes uit, koffietje zetten, stoeltje erbij en klaar. Ruth besloot dat zij ook een caravan moest hebben. Een leuke… dat wel!

Het werd deze Kip uit 1974. Samen met haar man kozen ze voor een wat stoerder interieur, omdat hij zich ook senang in de caravan wilde voelen. In twee dagen schilderden ze de caravan van de binnenkant. De buitenkant schilderde ze met een nostalgisch blauwe bootlak, die de caravan helemaal opfleurde.

Inmiddels zijn ze helemaal gehecht aan hun Kippetje. Ook toen bleek dat het technisch onderhoud vrij prijzig werd… er kwam een nieuwe as, wielen en een rem. Ze vierden het met een caravanfeestje en inmiddels genieten ze volop van hun nieuwe relaxte vakantie onderkomen.

Wat een leuk ding!

Kip caravan camping

Doorkijkje van de grote zithoek naar de kleine zithoek.

Hippe kip caravan

 

caravandeur opknappen zithoek caravan opknappen

caravan pimpen

De keuken en de mooi afgewerkte lades

keuken caravan pimpen keuken in caravan opknappen

gepimpte kip caravan

En een leuke voor- en nafoto van de buitenkant.

foto 1 before  Hippe kip camping