Hollands tintje

Harriët kampeerde jarenlang in een tent, maar inmiddels is ze helemaal overstag. Ze kocht een caravan en heeft ‘m in heerlijke Hollandse kleuren gestyled. Om inspiratie op te doen, startte ze met een bord op Pinterest. Toen daar een lijn in kwam, kon ze starten. Het behang, de gordijnen en de poster zijn van Onszelf. Helaas beknibbelde ze wel op de verf en moesten er echt vijf lagen op, voor de verf dekkend was.

Verder kocht ze een kek oranje snoer bij Snoerboer. Op hun site vind je een hele duidelijke instructie om zelf een lamp in elkaar te zetten. Zoonlief van dertien maakte de lampjes en bouwde met opa het bed. Ook kwam er een nieuwe vinyl vloer in.

Tip
“Voor het behang heb ik een emmer kant en klare behanglijm gebruikt, aangevuld met 7 eetlepels textiellijm. Daardoor ontstaat de meest krachtige behanglijm.”
Harriët is nog lang niet klaar. De voortent wordt nu onder handen genomen en volgend jaar moet de buitenkant er aan geloven!
caravan in hollands thema | caravanity 
 caravanbed | hollands thema | caravanity

Van de slaapkamer naar het zitje:

Detail | hollandse caravan | caravanity Zitje caravan | caravanity

En de metamorfose van het keukentje:

Keuken in caravan | caravanity