Effectief kleuraccentje

Zelden krijg ik mails van enthousiaste 60+’ers die aan de haal zijn gegaan met hun caravan. Maar wel van Elly en Chris! Elly zegt het zelf: ‘Wij zijn 60 en 68 jaar, maar zoals je ziet is dat geen reden om nog eens wat leuks van je caravan te maken’. En zo is het!
Het begon zo’n twee jaar geleden toen Chris haar verraste met een wrap van tulpen aan de buitenkant van de caravan (want Elly mist haar bollenstreek zo). En daarna hebben ze doorgepakt. Er werd geschilderd, vakkundig gestoffeerd en gestyled tot ze het gewenste resultaat hadden. Wat Elly en Chris het allerleukste vinden, is dat de kleinkinderen nu het liefste in opa’s en oma’s huisje willen spelen.
Wat ik zo tof vind aan deze caravan, is dat ze Elly en Chris het heel simpel hebben gehouden, maar door dat knal-roze kleuraccent, wordt het niet saai.
Homecar 4 | caravanity
Homecar 5 | caravanity
Homecar 1 | caravanity
Homecar 3 | wrap caravan | caravanity