Ga op pad voor het nieuwe Caravanity boek!

Supertrips invite
Volgend jaar verschijnt het derde Caravanity boek en het gaat over alle supertrips die je kunt maken met je caravan of camper op maximaal 4 uur rijden van huis (BeNeLux, West-Duitsland en Noord-Frankrijk). Want dat is natuurlijk waar onze reispaleizen zo goed in zijn: snelle trips om nooit te vergeten. Het boek is bedoeld om je te inspireren om naar plekken toe te gaan die je nog niet kent, maar o zo mooi en bijzonder zijn. Het zou zonde zijn om deze prachtige plekjes links te laten liggen en altijd voor de gebaande paden te kiezen.
Ik ben heel benieuwd wat jouw ultieme supertrip is en hoop dat je die wilt delen met mij en alle andere Caravanity-vrienden in dit nieuwe boek.
WAT ZOEK IK
Ik zoek zo’n 30 tot 40 enthousiastelingen die hun supertrips in tekst en beeld met mij willen delen. Je hoeft niet perse een caravan of camper te rijden. Een tent of vouwwagen is ook helemaal prima!
MELD JE AAN
In dit document vind je het stramien waarmee ik wil gaan werken. Het zou fantastisch zijn als je dit kunt invullen en toe kunt sturen. Over schrijfstijl en dergelijk hoef je je geen zorgen te maken, alle teksten worden geredigeerd door mij.
WHAT’S IN IT FOR YOU
Eeuwige roem natuurlijk én een exemplaar van het nieuwe boek 🙂