Fladderende vlinders in je caravan

Roos en haar gezin wilden het graag net een tikkie comfortabeler hebben in de vakantie en switchten van een tent naar een vouwwagen, tot uiteindelijk een caravan (Beyerland 430 uit 1995). Een prachtig huisje op wielen, maar met een hopeloos interieur. In drie weken tijd flanste ze de gordijnen in elkaar (terwijl ze niet eerder een naaimachine heeft aangeraakt!), werd het toilet beplakt en werd het steeds gezelliger. Iets later volgden de vlinders en werden de kussens voorzien van een nieuw stofje. Uiteindelijk vond ze toch ook dat de kastjes eraan moesten geloven en werd de boel met een paar liter vintage krijtverf gesausd.

Wat een pracht resultaat. Daar ga je toch van fladderen?

Caravan_vlinders |caravanity 7

Wie wil hier nou geen vakantie in vieren? Wat een hoop vrolijkheid.

Caravan_vlinders |caravanity 2

Het kleinste kamertje van de caravan: het toilet.

Caravan_vlinders |caravanity 3

De eerste zithoek

Caravan_vlinders |caravanity 6

En de tweede zithoek waar ook geslapen wordt.

Caravan_vlinders |caravanity 5 Caravan_vlinders |caravanity