Fris Kippenhokje

Everdien en Jacco kochten een Kip uit 1976 en besloten al snel om deze van top tot teen op te knappen. Het idee was om het low budget te doen (een paar honderd euro), maar dat is helaas bij lange na niet gelukt door forse lekkages en kapotte onderpanelen. Alle panelen zijn uiteindelijk vervangen en daarna zijn ze behangen met glasvezelbehang. Daaroverheen is de kwast gegaan. Na veel tegenslagen werd het kippenhokje steeds mooier en mooier. Na ruim vier maanden klussen is het kippenhokje eindelijk klaar om mee op pad te gaan en om verhuurd te worden. Het is een gezellig, knus en creatief plekje geworden waar veel liefde in is gestopt!

Frisse Kip | Caravanity4 Geliefdfotografie-5Frisse Kip | Caravanity2 Frisse Kip | Caravanity3  Frisse Kip | Caravanity7 Frisse Kip | Caravanity6

Frisse Kip | Caravanity11 Frisse Kip | Caravanity12 Frisse Kip | Caravanity13 Frisse Kip | Caravanity14    Frisse Kip | Caravanity8 Frisse Kip | Caravanity9