Van tent naar Chateau

Na een zwaar verregende vakantie in Frankrijk met maar liefst drie weken snert-weer, was het voor Marjolein Laan tijd voor wat anders. Het moest afgelopen zijn met een dag lang opbouwen (en afbreken) en een tent stok boven je hoofd, terwijl je dochter van 1,5 jaar weg loopt. Een camper gaf dat stoere gevoel, maar had uiteindelijk toch teveel nadelen. ‘Een caravan’, dacht Marjolein voorzichtig, maar haar man wilde er nog niet dood in gevonden worden. Maar na het zien van Caravanity, werd hij langzaam maar zeker toch steeds enthousiaster. Ze kochten een kleine Chateau en na veel genaai, geverf, geklus en behangwerk zijn ze helemaal blij met hun paleisje op wielen.

Caravan pimpen 2 | Caravanity Caravan pimpen 3 | Caravanity Caravan pimpen 4 | Caravanity      Caravan pimpen | Caravanity 5 Caravan pimpen | Caravanityfoto 2