Werken waar je wilt

Stel nou dat Caravanity eens een echt bedrijf wordt. Dan wordt mijn kantoor natuurlijk een caravan. Eentje die goed op te stoken is en met vloerverwarming. En dan sleur ik het ding overal mee naar toe. Van Amsterdam voor de nodige inspiratie tot Retranchement voor een zen-momentje.

Voor mij blijft het voorlopig nog even bij dromen, maar de mannen van de Belgische ontwerpstudio FIVE AM ontwierpen een mobiele werkruimte met een flexibele inrichting. Een uitkomst voor de flexibele werkers onder ons. En mocht je na een ochtendje buffelen in de caravan inspiratieloos zijn geworden, dan leg je de matten neer en wacht je in lotus-houding tot de briljante ideeën weer tot je komen. Lovely!

Caravan werkplek 2 | caravanity Caravan werkplek 4| Caravanity

Caravan werkplek | caravanity2

Caravan werkplek 3| Caravanity

 

 

 

Gerelateerde berichten