Kip de Luxe

‘Wij kopen nooit een sleurhut’, zei Lydia Vriezen. Als fervente tent-kampeerders wilden ze er niet dood in gevonden worden. Maar een paar jaar later, met een kleintje van 1, wilden ze kamperen in het vroege voorjaar. Heel heel heel voorzichtig stelde ze toch de vraag aan haar man. Maar helaas, het was geen optie. Tot hij caravanity.nl zag (je hebt geen idee hoe leuk dat is om te horen :-)). Het begon te kriebelen en ze kochten een Kip de Luxe uit het geboortejaar van Lydia. En na een maand poetsen en klussen was de Kip klaar. De Kip is echt super leuk geworden. Da’s nog eens lekker opstaan als de zon ‘s ochtends door je raampje naar binnen piept en je de caravan nog eens goed bekijkt.

Hippe kip 6Hippe Kip 1   Hippe kip 5        Hippe kip 2

Hippe kip 11 |caravanity

 

Hippe kip 15 |caravanity

Hippe kip 8