Opa’s Kip weer super strak en hip

Als het gehannes met je tent je de keel uit gaan hangen en je lieve opa besluit zijn kleine Kip vaarwel te zeggen, dan zeg je natuurlijk geen ‘nee’, als je zo’n schattige Kip Kompact 300 uit 1985 mag overnemen. Die kans grepen Kasper en Brigitta met beide handen aan.

En krijgt zo’n Kip weer een ‘beter leven keurmerk’?  Natuurlijk moest er eerst flink worden geverfd. De kastjes werden voorzien van een sfeervolle steigerhout-look. En naast een bijpassende prachtige vinyl vloer hebben Kasper en Brigitta zelfs warme LED-verlichting ingebouwd!
Logisch dat ze niet langer konden wachten met hun eerste Kip-kampeer-avontuur. Er moest en zou direct worden gekampeerd, ook al is het winter. Dat werd winterkamperen op de Veluwe. En geef nou toe, als je zo’n knus caravannetje ziet, dan word je toch helemaal warm van binnen?

Na 2

Na 1

Na 3Kip Kompakt 300 (1)