Vierkant scheetje

Na heel wat speurwerk vonden Frits en Gracia dit heerlijke vierkante scheetje in Drenthe. Bij andere campers waren ze afgeknapt op de staat, maar deze was technisch picobello in orde en de opbouw was lekvrij. Uiteraard was er wel wat werk aan de winkel: het interieur had een flinke opknapbeurt nodig. Het moest gezellig, kleurrijk en retro worden. Alle rotzooi werd eruit gehaald en de camper werd geschuurd en in de lak gezet. Ze brachten kleuraccenten aan met appelgroene verf, behang van kleurmijninterieur.nl en leuke accessoires. De deur van de kast is afgewerkt met schoolbordverf. Altijd handig voor wat krabbels of een tekeningetje.

Tip van Frits en Garcia

Om de lamp boven de tafel een extra accent te geven (en de aansluitdoos in het plafond weg te werken..) hebben Frits en Garcia uit hout een rozet gemaakt in de vorm van het behang en die ermee beplakt: ‘De sfeer die het geheel geeft is geweldig, vooral met dimmer’.

Tip 2:

Wil je geen vliegen binnen, regel een goede hor: ‘Het retro vliegengordijn werkt voor geen meter…maar mag natuurlijk niet ontbreken’.

 

Camper Oldtimer | Caravanity 3Camper Oldtimer | CaravanityCamper Oldtimer | Caravanity 6

Camper Oldtimer | Caravanity 2Camper Oldtimer | Caravanity 5 Camper Oldtimer | Caravanity 7Camper Oldtimer | Caravanity 4