De kringloop caravan

Kijk, dat is nog eens leuk: de early birds die in de begin periode al op Caravanity stonden, en nu met een nieuwe caravan aan de slag gaan. Martine van Oort is zo iemand. Had ze vier jaar geleden een Predom, nu heeft ze een rianter exemplaar. En stoerder bovendien.

Ze schilderde de hele caravan met krijtverf en gebruikte afvalhout voor de afwerking van de bankjes. Een restje laminaat ging op de vloer en bijna alle aankleding komt bij de kringloop vandaan. Natuurlijk gaat er veel tijd zitten in het zoeken naar alle materialen, maar al met al is de caravan uiteindelijk low budget gerestyled.

Ik vind de caravan enorm goed geslaagd. Na alle (mier) zoete exemplaren -niks ten nadele overigens- die ik voorbij zie komen, is dit een heerlijke afwisseling en inspireert dit mij enorm! Kijk maar eens goed naar de details. Enneh… lang leve de witte basis.

Stoere kleurencombinatie | Caravanit7

Stoere kleurencombinatie | Caravanity10Stoere kleurencombinatie | Caravanity9

Een blik naar de andere kant van de caravanStoere kleurencombinatie | Caravanity11 Stoere kleurencombinatie | Caravanity

Check het idee met de kruidenpotjes: plak de deksels tegen het plafond en ze gaan nergens naar toe!

Stoere kleurencombinatie | Caravanity5

 

De details zijn waanzinnig:

Stoere kleurencombinatie | Caravanity8    Stoere kleurencombinatie | Caravanity12    Stoere kleurencombinatie | Caravanity1

Voor & na

Stoere kleurencombinatie | Caravanity6 Stoere kleurencombinatie | Caravanity5