Gratis meenemen!

Ja, wat doe je als je dat ziet! Meenemen natuurlijk! Kristel, van het blog Mijnthuisgevoel.nl, overkwam het! Ramvol met spullen, ook dat nog. Wat een mazzel!

Toch zou het van nóg meer mazzel getuigen als de bodem niet verrot was. En dus mocht hun mazzeltje naar zijn laatste rustplaats. Kristel had echter wel de smaak te pakken en ze kochten een 40 jaar oude caravan van eerste eigenaren.

De kast, een zitje en een wc-hok werden eruit gesloopt. Hiervoor in de plaats kwam een mooie hoge kast waar echt alles in kan. Ook werd er een eenpersoons-bed toegevoegd. De keuken moest wijken, alleen de koelkast mocht blijven staan. De man van Kristel maakte daarvoor in de plaats een mooie buitenkeuken. Fijn, zo’n handige man!

Deze zomer gingen ze voor het eerst op pad met hun caravan en nu willen ze nooit meer anders. ‘Het is een beetje alsof we thuis meenamen op vakantie’, zegt Kristel. Hoe herkenbaar!

gratis-caravan-caravanity3 gratis-caravan-caravanity11gratis-caravan-caravanity12gratis-caravan-caravanity7gratis-caravan-caravanity5 gratis-caravan-caravanity6

De caravan in originele staat.gratis-caravan-caravanity8

En de opbouw van de caravangratis-caravan-caravanity10gratis-caravan-caravanity9

En de gratis caravan waar het ooit allemaal mee begon

gratis-caravan-caravanity