Minty, het caravannetje uit de seventies

Isa is de gelukkige eigenaresse van dit heerlijke pastelkleurige caravannetje uit de jaren ’70. Het is een Digue 365, om precies te zijn. Ze droomde er al jaren van om een vrolijk caravannetje te hebben, maar het leek haar zo omslachtig om er als alleenstaande oma in haar eentje aan te beginnen. Verschillende keren huurde ze een hippe caravan of tent om samen met de kleinkinderen van het buitenleven te genieten. En des te vaker ze dat deed, des te meer fan ze werd. Ze had nog voldoende ideeën, stoffen en accessoires, maar voor de technische realisatie haalde ze Machteld van The Happy Campers erbij. Het caravannetje is nu helemaal klaar voor de komende lente… klaar om lekker te genieten van het buitenleven.

Minty Caravan Pastel | Caravanity

Minty Caravan Pastel | Caravanity 4 Minty Caravan Pastel | Caravanity 6Minty Caravan Pastel | Caravanity 2Minty Caravan Pastel | Caravanity 5