Ultiem gastenverblijf

Annick Peters woont in de prachtige Franse Auvergne en krijgt -zoals je kunt verwachten als je daar woont- in de mooiste maanden van het jaar geregeld bezoek van familie en vrienden. Geïnspireerd door Caravanity leek het haar een goed idee om een opgeknapte caravan neer te zetten als gastenverblijf. Wat een goed idee!

Ze kochten een oude Franse Digue uit de jaren ’70 en maakten het gastenverblijf wat zonniger en vrolijker, met een knipoog naar de seventies. Denk dat Annick wel op moet passen, want haar gasten zullen nu waarschijnlijk dubbel zo lang willen blijven…

 

Digue | Caravanity | Caravan 7 Digue | Caravanity | Caravan 3Digue | Caravanity | Caravan 11 Digue | Caravanity | Caravan 4 Digue | Caravanity | Caravan 5 Digue | Caravanity | Caravan Digue | Caravanity | Caravan2 Digue | Caravanity | Caravan8

En zo staat de Digue er nu (januari 2017) bij… brrrrrr…..

Digue | caravanity

En een heerlijke voor-foto

Digue | Caravanity | Caravan 6