Vol gas aan de bak!

Als iedereen om je heen denkt -én uitspreekt- dat dat ‘caravan-gebeuren’ een opvlieging is, dan zijn er twee mogelijkheden: je geeft ze gelijk of je geeft tegengas. Ymkje deed het laatste, want het opknappen van haar caravan was ab-so-luut geen ‘blauwe maandag project’. Het stigma van haar omgeving werkte zelfs stimulerend! Vol energie ging ze aan de slag: behang werd eraf getrokken, er werd schoon gemaakt, geschuurd, geverfd. Ral 9010 ging op de muren en kastjes, plakfolie… hupsakee erop, een leuk tafeltje met krijtbordverf voor de kleine en haar vriend legde een mooi PVC vloertje. Na drie weken knallen (met hulp van een lieve vriendin) was haar caravan klaar voor vertrek! BAM!

Work in progress, maar met de kaarsjes en lampjes aan is het natuurlijk al een groot feest 🙂

Zo zag de caravan er eerst uit…