I love Sophie

*** sponsored post ***

Hartman kennen we allemaal van de degelijke witte tuinstoelen bijvoorbeeld. Volgens mij heeft heel Nederland wel eens zijn billen op een Hartman gezet. Hartman verraste ons enorm met hun nieuwste tuinset: Sophie. Super strakke kuipstoeltjes en dito tafel. Nu is een gigantische tuinset niet iets om mee te nemen in je caravan, maar als je een seizoensplaats hebt of een stacaravan, dan is deze fijne zetel en tafel een aanwinst en een lust voor het oog.

Natuurlijk kunnen bierbanken of picknicksets ook, maar die zijn zo a-flexibel. Om over het zitgenot nog maar te zwijgen. Je wilt toch eindeloos kunnen tafelen, de stoelen verplaatsen naar een kampvuur of een schaduwplekje onder de boom. Daarnaast wil je ook echt goed kunnen zitten. Met een lekkere rug- en armleuning. En het oog wil ook nog wat. Best een hoop wensen, maar Hartman’s Sophie voldoet er ruimschoots aan.

Andere pluspunten: in de kuipjes zitten een paar kleine gaatjes, zodat het water niet blijft liggen. En wat ik heel cool vind: alles wordt gewoon in Nederland gemaakt.

Sophie heeft trouwens verschillende verschijningsvormen. Wit, taupe, antraciet, kunststof, metaal, hout, vierkante pootjes en ronde. Dus ook als je een liefhebber van mix & match bent, kun je losgaan.