Maartje van Indehippekip was eigenlijk helemaal niet van plan om weer een caravan op te knappen maar toen ze hoorde dat ze ergens een kleine Kip (bijna) gratis uit een tuin kon slepen ging ze toch weer overstag…
Maar wat zag deze Kip er uit! Jaaaaren was ze niet gewassen (van binnen en van buiten) of in de wax gezet (zonde!) en ze voelde meteen al wat zachte wanden en ai… ook nog lekkage. Toch maar meeslepen die tante. Na een intensieve was- en poetsbeurt is ze gerepareerd en kon ze aan het leukste gedeelte beginnen: het inrichten. Uiteraard niet voor de hele Kip een mooie witte basis kreeg.
De stijl moest een beetje boho- etnisch worden; wit met zwarte/blauw prints en bamboe accenten. Met het moodboard in de hand ging Maartje aan de slag.
Veel spullen zijn weer van de Kwantum (bekleding, spiegel, kommen, plantenhangers), Leenbakker (vinyl), Xenos (mokken, theepot,kussens), HM (kussens, dekbed,kastknoppen) en natuurlijk good old Ikea (gordijnen, rolgordijnen en kussen). En het resultaat is exact zoals ze in gedachte had.
Inmiddels staat deze hippe Kip op camping de Vledders en is dit romantisch tweepersoons caravannetje te huur.
 
Het grote bed
   
En het exterieur van de Kip met een mooie felle rode streep, zoals al Maartjes caravans.